Drukte op Toyota stand in Genève

Toyota presentatie Autosalon Genève - Toyota-blog.nl

 

Vandaag is de persdag van de Autosalon van Genève. Media van over de hele wereld zijn naar de Zwitserse stad gekomen om van het laatste autonieuws te proeven. Ze kunnen bij ons hun hart ophalen, want hier staan maar liefst drie wereldprimeurs!

Dé grote publiekstrekker op de stand is duidelijk de FT-86 Open concept. Zo zou een eventuele cabrioletversie van de GT86 eruit kunnen zien. Met zijn Italiaanse interieurdesign (want: bedacht in Milaan) en prachtig witte kleur, trekt het studiemodel zoals je op de foto kunt zien drommen belangstellenden.

Toyota FT-86 Open concept - Toyota-blog.nl

14% bijtelling voor Auris Touring Sports
Om 12:15 uur vandaag begon de persconferentie. Didier Leroy, President van Toyota Motor Europe, hield een toespraak waarin de wereldprimeurs voorbij kwamen. Bijvoorbeeld ook de Auris Touring Sports die als Hybrid met 85 gr/km CO2-uitstoot in de zakelijke bijtellingscategorie van 14 procent valt. De stationwagen neemt een prominente plaats op de stand in.

Toyota I-ROAD - Toyota-blog.nl

Toyota tweezitter
Ook te zien: diverse variaties op de gloednieuwe RAV4, zoals de hieronder afgebeelde RAV4 ‘Adventure’. De I-ROAD is een studiemodel van hoe een toekomstige Toyota tweezitter eruit zou kunnen zien. Compact, geinig om te zien en bovendien zónder schadelijke emissies. Over een zonnige toekomst gesproken!

 

Toyota RAV4 'Adventure' - Toyota-blog.nl

Open voor publiek
Vanaf donderdag aanstaande is de Autosalon van Genève open voor het publiek. De beurs sluit op zondag 17 maart. Wie weet zien we je in Genève. En anders bij de dealer waar nog deze zomer de fiscaalvriendelijke Auris Touring Sports verschijnt!

 

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.