Nieuw geïntroduceerde Toyota PROACE bedrijfswagens op pad voor KiKa

Nieuw geïntroduceerde Toyota PROACE bedrijfswagens op pad voor KiKa

We leveren al enige tijd graag een bijdrage aan het fantastische werk dat Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) doet. Hoe we dat doen? Met een donatie aan KiKa van 15.000 euro bijvoorbeeld. Maar dat is het niet enige: de komende weken gaan meer dan honderd verkopers van Toyota dealers langs bij in totaal zestig Nederlandse kinderziekenhuizen om duizenden KiKa-beren aan kinderen uit te delen.

KiKa-ambassadrice Dolores Leeuwin

Bij zo’n grootschalige liefdadigheidsactie hoort natuurlijk een passende start. We deelden daarom samen met niemand minder dan KiKa-ambassadrice Dolores Leeuwin, bekend als presentatrice en actrice van Het Klokhuis en het Sinterklaasjournaal, honderden KiKa beren uit aan veel kinderen in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De komende weken gaan we nog veel meer kinderen verrassen met zo’n leuke lieve beer. Hoe? Dat leggen we graag even uit.

Nieuw geïntroduceerde Toyota PROACE bedrijfswagens op pad voor KiKa

Magda Heijboer van het Prinses Máxima Centrum ontvangt de eerste KiKa beer in uit handen van KiKa-ambassadeur Dolores Leeuwin en Guido Roozekrans van Toyota Nederland.

106 Toyota Champions

Deze week overhandigden we aan in totaal 106 Toyota Champions, een door de importeur intensief getrainde Toyota bedrijfswagenexpert, van 106 Toyota dealers de fonkelnieuwe Toyota PROACE bedrijfswagen. Na een uitgebreid fotomoment met alle kampioenen verliet iedere PROACE afgeladen met unieke KiKa-beren het terrein van de importeur Louwman & Parqui in Raamsdonksveer. De komende weken gaat iedere Toyota Champion met de nieuwe PROACE bedrijfswagen langs bij een kinderziekenhuis om kinderen blij te maken met een leuke beer. Aan ruimte is in de nieuwe PROACE geen gebrek, dus er kunnen heel wat dozen vol met beren mee.

Samenwerking duurt voort

Toyota werkt al enige tijd samen met KiKa. Zo doneerden we in 2015 geheel kosteloos een nieuwe Toyota Auris Hybrid Touring Sports aan KiKa. De stichting kan zo het geld dat de auto kost aan een beter doel besteden: het terugdringen van kanker bij kinderen. Fantastisch werk waaraan we graag een bijdrage leveren. Ook in de toekomst blijven we met KiKa samenwerken.

 

Eerste foto: Alle Toyota Bedrijfswagen Champions met Frits Hirschstein (oprichter van KiKa) en Pieter van der Velden (Algemeen Directeur van Toyota-importeur Louwman & Parqui B.V.)

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.