Apk keuring met verrassing achteraf

apk_keuring_aygo

Een apk keuring kost bij de Toyota dealer slechts 19,95 euro. Zonder verrassingen achteraf. Alhoewel? Mevrouw Van Lieshout uit Boekel (Noord-Brabant) stond nadat haar AYGO goedgekeurd was wel degelijk een verrassing te wachten!

Winnares van een nieuwe AYGO

Mevrouw Van Lieshout is namelijk de winnares van de Toyota APK Kenteken Loterij 2017! En dus is de hoofdprijs voor haar: een gloednieuwe, extra complete Toyota AYGO x-wave ter waarde van ruim 16.000 euro! De gelukkige prijswinnares nam haar blauwe AYGO met groot canvas dak feestelijk in ontvangst bij Toyota dealer Oostendorp Auto Uden.

apk_keuring_aygo

Fotobijschrift: v.l.n.r.: Jan-Christiaan Koenders (algemeen directeur Toyota Nederland), Patrick Iding (vestigingsmanager Toyota dealer Oostendorp Auto Uden) en mevrouw N. van Lieshout. 

Apk keuring: altijd 19,95 euro

Met een gloednieuwe AYGO hoef je voorlopig niet voor een apk keuring naar de Toyota dealer. Maar als je nou geen gloednieuwe Toyota hebt, is het slim om dit wel te doen. Niet alleen omdat een apk keuring nu eenmaal verplicht is als je auto vier jaar of ouder is. Ook omdat de Toyota dealer hiervoor slechts 19,95 euro rekent. Het hele jaar door. Zonder bijkomende kosten. En ongeacht het bouwjaar van je Toyota. Voor nog geen twee tientjes kijken onze professionele monteurs je Toyota van top tot teen na.

Maak voor de apk keuring eenvoudig online een afspraak bij de Toyota dealer

apk_keuring_aygo

APK Kenteken Loterij

De Toyota APK Kenteken Loterij liep van 1 februari tot en met 30 april 2017. Toyota rijders die in deze periode bij de officiële Toyota dealer een all-in apk keuring lieten uitvoeren, maakten automatisch kans op diverse mooie prijzen. In de prijzenpot zaten onder meer reischeques, tablethouders voor in de auto en jaarabonnementen voor muziekstreamingdienst Spotify. En natuurlijk de hoofdprijs: een nieuwe Toyota AYGO x-wave!

Meer informatie over die kekke Toyota AYGO vind je op Toyota.nl

Een reactie over “Apk keuring met verrassing achteraf”

  1. Lies Watzeels schreef:

    Wat was ik daar ook blij mee geweest mijn starlet is nu 25 jaar ,was aan vernieuwing toe,
    Volgend keer meer geluk!!!

    Met vriendelijke Groet lies Watzeels

    [Adresgegevens verwijderd door Toyota Nederland]


Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.