Het blog van Toyota


Crossover Toyota C-HR bestormt de hitlijsten

crossover_toyota_chr

We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: onze nieuwe compacte crossover Toyota C-HR is een hit!

C-HR populairste crossover Japan

Het is net zoals met een zwangerschap. Pas na enige tijd weet je zeker dat het goed zit, en vertel je het iedereen die het maar wil weten. Wij weten het nu zeker, ons ‘kindje’, de nieuwe Toyota C-HR, is een succes! Geboren – sorry, op de markt gekomen – in december 2016 en in het eerste halfjaar van 2017 met bijna 80.000 verkochte exemplaren uitgegroeid tot de populairste crossover van Japan!

crossover_toyota_chr

Charmes

Afgelopen april zijn in Japan 13.168 exemplaren verkocht. Hiermee is de C-HR niet alleen de populairste crossover, maar zelfs de populairste auto overall! Maar hoe zit dat in Nederland? Heel goed! Maar liefst 4.400 consumenten zijn als een blok gevallen voor zijn charmes en hebben er een aangeschaft. 17 procent van alle huidige Toyota verkopen betreft inmiddels een C-HR.

crossover_toyota_chr

Goede redenen

De Toyota C-HR is in ons land de op een na populairste crossover in zijn klasse. In slechts een halfjaar tijd! Dat belooft wat. Goede redenen om juist voor de C-HR te kiezen, zijn er genoeg. Wat denk je bijvoorbeeld van:

 • een onderscheidend coupé-design
 • verrassend veel binnenruimte
 • High-tech interieur met groot, duidelijk multimediadisplay
 • veel rijplezier dankzij laag zwaartepunt
 • leverbaar als super-efficiënte hybride (80% van de Europese kopers kiest voor de Hybrid)

Lees ook: waarom zou je voor een Toyota hybride kiezen?

crossover_toyota_chr

Elektrisch rijden zonder ‘stekkeren’ met C-HR Hybrid

Met de C-HR Hybrid ervaar je de stilte van volledig elektrisch rijden zonder dat je met stekkers en snoeren de accu hoeft op te laden. Extra genieten dus van de kraakheldere sound van de JBL audio-installatie (optioneel)! En extra comfort in de file of druk stadsverkeer dankzij de standaard automaat.

Wil je kennismaken met onze nieuwe populaire crossover? Vraag dan gemakkelijk en snel online een proefrit aan. Of vraag de online brochure aan. Maar wees gewaarschuwd: eenmaal rijden, is kopen 😉

2 reacties over “Crossover Toyota C-HR bestormt de hitlijsten”

 1. @Aad Smeltink, bedankt voor jouw bericht. Vervelend om te lezen dat je geconfronteerd wordt met een scheur in de voorruit van jouw spiksplinternieuwe Toyota C-HR. Dat is minder! Mijn advies: neem even contact op met jouw officiële Toyota dealer, dan is dit probleem zo verholpen en kun je weer volop genieten van jouw Toyota C-HR! Groet, Frank.

 2. Aad Smeltink schreef:

  Nog geen 2 maanden in bezit van de veel besproken C-HR, maar helaas nu reeds een gescheurde voorruit.
  Nog geen contact met de dealer gehad, maar op het Britse forum blijkt dat er al de nodige gescheurd zijn.


Plaats een reactie