Kleine Quinn komt in Toyota Yaris ter wereld!

toyota yaris quinn

Als je nou mocht kiezen hè, waar zou je dan het liefst geboren willen zijn? Wij zijn wat dit aangaat enorm jaloers op de kleine Quinn; het pasgeboren ventje kwam namelijk ter wereld in een Toyota Yaris!

Op 3 juli 2017 deed Quinn voor het eerst zijn oogjes open. We kunnen natuurlijk alleen maar raden wat hij toen zag, maar het zou zomaar eens het geinige, centraal geplaatste instrumentarium van de eerste generatie Toyota Yaris kunnen zijn! Want zijn trotse moeder was in haar Yaris uit 1999 onderweg naar het geboortecentrum om hier te bevallen, maar Quinn besloot in de Yaris ter wereld te komen. Geef hem eens ongelijk.

Check de nieuwe Toyota Yaris

Of vind een gebruikte Yaris bij de Toyota dealer

Midden in de ochtendspits

“Er was mij verteld dat het wel een uurtje of tien kon duren, maar opeens was hij daar”, vertelt Michelle van Tienen (26), de kersverse moeder van Quinn, woonachtig in Raamsdonksveer (Noord-Brabant). Toekomstige papa Thijs (27) zat achter het stuur van de Yaris en haastte zich naar het geboortecentrum. “Midden in de ochtendspits, maar gelukkig was het vakantietijd, dus het viel mee met de drukte. De verloskundige en couveuse stonden al klaar, zo dichtbij waren we.”

toyota yaris quinn

Hoe zijn we zó kalm gebleven?

De ouders van Quinn dachten er nog even aan om 112 te bellen, maar zelfs daar was het op een gegeven moment te laat voor. Hier bestaat geen protocol voor, lacht Michelle. “Achteraf denk ik: hoe zijn we zó kalm gebleven? Toen Quinn er eenmaal was, heb ik direct gecheckt of de navelstreng niet om zijn nekje zat. Vervolgens waren we ook nog zo opmerkzaam hem in mijn nachthemd te wikkelen. Thijs zette zelfs de verwarming van de Yaris aan zodat Quinn warm bleef.”

Superbetrouwbaar

Die Yaris gaat zeker nooit meer weg? “Voorlopig niet”, verzekert Michelle. “En hij was toch al bijzonder omdat het mijn eerste autootje is. Superbetrouwbaar bovendien. En het mooie is dat de Yaris vanbinnen nog net zo schoon is als voorheen; we hebben namelijk bij de bevalling het matje uit het kraampakket gebruikt. Ook al zo verstandig”, besluit Michelle lachend.

toyota yaris quinn

Speciaal kenteken

Quinn mag zich gelukkig prijzen met zulke verstandige ouders. Het gaat hartstikke goed met hem. Wat wil je ook, als je geboren wordt in een Toyota Yaris. Toen we lucht kregen van dit bijzondere verhaal, hebben we meteen contact opgenomen met de ouders. En we hebben een speciaal kenteken laten maken voor de Yaris, zoals je op de foto’s ziet. Je mag er niet de weg mee op, maar het is een leuk aandenken aan een heel speciale gebeurtenis. We schatten zomaar in dat Quinn later zelf Yaris gaat rijden.

Fotografie: Harry van Aperloo, www.harryvanaperloo.nl

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.