Hybride Toyota modellen verbreken wereldrecord!

hybride_toyota_record

Zie hier de allermooiste file ooit! En een schone en zuinige bovendien! Een stoet van maar liefst ruim 300 hybride Toyota modellen die volledig elektrisch kunnen rijden. De vraag hierbij is natuurlijk: hoe is-ie file hybride Toyota modellen ontstaan?

Volledig elektrisch zónder opladen

De stoet hybride Toyota modellen is een initiatief van het Poolse deelautobedrijf Panek. Dit heeft heel veel hybride Toyota modellen in zijn vloot. Slim natuurlijk, want een hybride Toyota is in de praktijk heel zuinig en rijdt waar dat kan volledig elektrisch, zónder de auto op te hoeven laden.

Wereldrecord

Al die mooie hybride Toyota modellen bracht Panek op het idee het wereldrecord van de langste stoet van hybride auto’s te breken! Om dit te kunnen doen, zocht het de hulp van Toyota Polen. Want Toyota Polen heeft uiteraard nog meer hybride Toyota modellen.

In de volgende video zie je of het gelukt is het reeds bestaande record te breken:

Allermooiste file

Het is dus gelukt! Het oude record is verbroken. In totaal zie je in de video 340 hybride auto modellen voorbijkomen: de gloednieuwe Toyota Yaris Hybrid, onze nieuwe compacte en populaire crossover Toyota C-HR Hybrid, de RAV4 Hybrid, Auris Touring Sports Hybrid en wie goed kijkt, ziet ook de Prius Plug-in Hybrid.

Hier en daar kom je een Lexus tegen, maar dat mag; het premium merk maakt deel uit van de Toyota Motor Corporation. En zeg nou eerlijk: nu is het behalve een schone en zuinige file ook meteen de aller-, allermooiste file!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.