Hybride Toyota X 100.000!

hybride_toyota_prius

Hoera! We zijn in Nederland de magische grens van 100.000 hybride Toyota’s gepasseerd! Een heel groene mijlpaal dus!

De 100.000ste hybride Toyota – een nieuwe Toyota Prius – wordt cadeau gedaan aan de winnaar van een recente hybride actie. Bijna 1.000 automobilisten deden hieraan mee door afgelopen zomer een hybride proefrit te maken bij de Toyota dealer of tijdens het Hybrid Experience Weekend bij Toyota Nederland in Raamsdonksveer. Op 7 oktober reiken we hier de Prius uit aan de gelukkige winnaar.

hybride_toyota_prius

Auto van het Jaar

Onze hybride geschiedenis gaat ver terug. In 1997 zag de eerste generatie Toyota Prius het levenslicht. Dat Toyota een Full Hybrid – met zowel een benzinemotor als een elektromotor – in massa ging produceren, was destijds ongekend. Al in zijn introductiejaar werd de Prius in Japan echter uitgeroepen tot ‘Car of the Year’.

De Toyota Prius bleek een schot in de roos. De auto ontketende een duurzame revolutie in de autowereld. De tweede generatie Prius werd in 2005 in Europa verkozen tot ‘Auto van het Jaar’ met een overweldigende voorsprong op nummer twee.

Zonder probleem meer dan 1 miljoen km’s

Het lage praktijkverbruik, de comfortabele automaat, het opladen zónder stekker en de bewezen betrouwbaarheid maken elke hybride Toyota aantrekkelijk voor de portemonnee én het milieu. Heel wat hybride modellen van Toyota hebben in de afgelopen jaren zonder probleem meer dan 1 miljoen kilometers gereden.

compacte_crossover_toyota_c_hr

8 Toyota hybride modellen

Waar andere merken hun eerste hybride auto’s op de markt aanbieden, heeft Toyota al 20 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van deze geavanceerde technologie. Het Toyota hybride aanbod in Nederland bestaat inmiddels al uit 8 modellen: de Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Prius, Prius+, Prius Plug-in Hybrid, RAV4 en de splinternieuwe coupé-achtige crossover Toyota C-HR Hybrid. Welke heeft jouw voorkeur?

Lees op onze site wat hybride nu precies is. En ontdek alle voordelen van een hybride Toyota.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.