Mirai doet Parijs aan

De brandstofcel auto Toyota Mirai is tijdelijk in Parijs te zien

Parijs heeft er een publiekstrekker bij. De Eiffeltoren en de Notre-Dame krijgen tijdelijke concurrentie van onze waterstofauto, de Toyota Mirai! 

Innovatieve brandstofcelauto
Doe je in de zomervakantie de Franse hoofdstad aan, dan mag een wandeling over de beroemde Champs-Élysées natuurlijk niet ontbreken. Stop vooral bij nummer 79. Hier vind je ‘Le Rendez-Vous Toyota’, onze Europese ‘flagship store’. En slechts tijdelijk is hier de Toyota Mirai te zien, onze innovatieve brandstofcelauto!

Overigens kun je niet proefrijden met de Mirai. En op de vraag wanneer-ie naar Nederland komt, lees je hier het antwoord. Onze ‘fuel cell sedan’ is tot eind augustus in Parijs te zien.

De brandstofcel auto Toyota Mirai  is tijdelijk in Parijs te zien

14 procent bijtelling voor Auris Hybrid
De Toyota Mirai staat zij aan zij met de nieuwe Toyota Auris Hybrid, Europa’s populairste hybride auto. En ook in Nederland is de Auris Hybrid gewild, onder meer dankzij zijn 14 procent bijtelling voor leaserijders, de standaard automaat en Toyota Safety Sense, een uitgebreid pakket actieve veiligheidssystemen.

De Toyota FT-1

Toyota autosporthistorie
In ‘Le Rendez-Vous Toyota’ vieren we ook onze autosporthistorie. Je ziet hier bijvoorbeeld de spectaculair gelijnde sportauto Toyota FT-1. Het is de eerste keer dat de auto in Frankrijk te zien is. Verder kun je de Toyota TS020 (van de Le Mans-races uit 1998 en 1999), de Toyota TS040 (de huidige wereldkampioen WEC!) én de Corolla WRC bekijken.

Bienvenue à Toyota!
We heten je graag welkom bij ‘Le Rendez-Vous Toyota’ aan de Champs-Élysées no. 79. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 10:30 uur tot 24:00 uur. Op de resterende dagen sluiten we om 22:00 uur, maar zijn we eveneens om 10:30 uur open. Bienvenue à Toyota!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.