Het blog van Toyota


Onderweg met Toyota 4×4-ambassadeur @lebackpacker (video)

toyota hilux lebackpacker

Onze nieuwe 4×4-ambassadeur – reisfotograaf Johan Lolos, oftewel @lebackpacker – begon in mei 2017 aan een roadtrip van vijf maanden door Europa. We spraken Johan toen hij net terug was van het noordelijke deel van zijn reis.

Verste uithoeken van Europa

Het ambitieuze fotografieproject brengt Johan naar de verste uithoeken van Europa, van Noord-Noorwegen en IJsland naar de Griekse eilanden en tot over de Alpen. De Belgische reisfotograaf heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Nu reist hij de wereld rond, op zoek naar de meest adembenemende locaties en natuurlandschappen. Behalve op zijn Instagram-account is zijn prachtige werk gepubliceerd in onder meer National Geographic Traveller, GQ, Spiegel Online, BuzzFeed en the Daily Mail.

Toyota 4×4-ambassadeur

Om Johan te steunen bij zijn reizen heeft Toyota Europe hem benoemd tot 4×4-ambassadeur. Als onderdeel van deze samenwerking voorzien we hem van de robuuste en betrouwbare Toyota 4×4’s zoals de Toyota Hilux. Die kan hij goed gebruiken in zijn zoektocht naar het perfecte plaatje!

5 maanden durende roadtrip

In mei 2017 begon Johan aan een ambitieus project: een vijf maanden durende roadtrip door Europa. Zijn doel is om de natuurlijke schoonheid en diversiteit van zijn thuiscontinent vast te leggen. Het eerste deel van de reis voerde hem langs enkele van de indrukwekkendste en meest afgelegen gebieden van Noord-Europa – Schotland, Noord-Noorwegen en IJsland.

Voor het volgende deel van zijn reis, gaat Johan zuidwaarts. Hij verblijft eerst een maand in Griekenland alvorens door te reizen naar de Balkan. In deel drie brengt hij zo’n twee maanden in en rond de Alpen door.

Toyota Hilux

Tijdens het eerste deel van zijn reis, in Schotland en IJsland, vertrouwde Johan op twee stevige Toyota Land Cruisers. Tijdens zijn verblijf in Noorwegen bood een speciale krachtige Hilux Artic hem gezelschap. Voor het resterende deel van het project heeft Johan ook de beschikking over een Toyota Hilux, volledig uitgerust met alle noodzakelijke accessoires om elk terrein te bedwingen.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.