Prius-accessoires die tijdens je vakantie altijd welkom zijn

toyota-prius-accessoires

Het vakantieseizoen staat voor de deur. Veel Nederlanders vertrekken met het vliegtuig naar hun vakantiebestemming, maar ook autovakanties zijn nog altijd mateloos populair. Voor de nieuwe zuinige Prius hebben we een aantal slimme accessoires ontwikkeld die eigenlijk altijd wel van pas komen, maar vooral tijdens vakanties extra welkom zijn.

Allesdrager

Neem onze allesdrager (339 euro) die het dak van de nieuwe Prius omtovert in een bruikbare plek om verschillende spullen te stallen. De allesdrager is lekker licht en heeft een vleugelvorm zodat windgeruis beperkt blijft. Stijlvol is het ook, want de vleugelvorm van de stangen geeft een chique accent aan het geheel. De allesdrager is gemakkelijk te plaatsen, gebruiken en op te bergen.

toyota-prius-fietsendrager

Twee fietsen op het dak

Moeten er ook fietsen of een dakkoffer mee? Ook dan biedt de allesdrager natuurlijk uitkomst! Een speciale fietsendrager (175 euro) zorgt ervoor dat een fiets stevig blijft staan, de hele rit lang. Op de allesdrager is ruimte voor twee fietsendragers. Liever een bagagebox? Ook die zijn verkrijgbaar.

Bagagebox vergroot je bagageruimte

Met een bagagebox (verkrijgbaar vanaf 369 euro) van 175x82x45 cm (lxbxh) vergroot je de bagagecapaciteit van de Prius aanzienlijk (minimaal met 410 liter). Oftewel, meenemen wat je meenemen wil! Dat is wel zo prettig. De koffer is gestroomlijnd voor een lagere luchtweerstand zodat de uitstekende aerodynamica van de Prius zo min mogelijk in het geding komt. De gestroomlijnde vorm levert ook minder windgeruis en trillingen op. De dakkoffer kan eenvoudig van beide zijden worden geopend om het in- en uitladen te vergemakkelijken en is voorzien van een centraal meerpuntsslot voor extra veiligheid.

toyota-prius-dakkoffer-fietsendrager

Kunststof laadvloerbescherming

Tijdens vakantie ga je er misschien even lekker op uit voor een stevige wandeling in de bergen. Het resultaat? Vieze wandelschoenen. Bah. En die plaats je liever niet op de bagageruimtebekleding van je nieuwe Prius. Geen paniek! Om de bagageruimtebekleding te beschermen tegen modder, vuil, zand en vloeistoffen biedt een laadvloerbescherming (80 euro) gemaakt van stevig flexibel kunststof uitkomst. De laadvloerbescherming heeft een antislippatroon en een opstaande rand, zodat al het vuil netjes op de kunststof mat blijft liggen.

toyota-prius-laadvloerbescherming

Stijlvolle RVS-beschermstrip

Al die bagage die je in de Prius stopt, moet er op een gegeven moment natuurlijk ook weer uit. Juist op die momenten is een RVS-beschermstrip voor de achterbumper van de nieuwe Prius erg welkom. Tijdens het in- en uitladen van de bagage zorgt de strip voor optimale bescherming van het lakwerk van je bumper. Naast praktisch is de roestvaste strip ook nog eens erg fraai. In het midden staat een subtiele Prius-tekst. Hij kost 167 euro.

toyota-prius-bumperbescherming

Kijk voor alle accessoires van de Prius op www.toyota.nl.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.