De Toyota C-HR vliegt! Na 1 week al 1.000 orders

toyota-c-hr-2017-1

We hadden het helemaal-niet-stiekem wel gehoopt. Maar na slechts 7 dagen bij de dealer zijn al 1.000 orders voor de nieuwe Toyota C-HR getekend! Dat is toch wel bijzonder en overtreft zelfs onze verwachtingen.

toyota-c-hr-2017

Positieve feedback

Vooral de onderscheidende coupé-look, de dynamische rijkwaliteiten en scherpe basisprijs van 25.250 euro (inclusief kosten rijklaar maken!) vallen in de smaak. Althans, dat krijgen we als feedback van de dealers. Niet vreemd, want hoofdingenieur Hiroyuki Koba en zijn team hebben de Toyota C-HR tot in den treuren over de Duitse Nürburgring gejaagd. Alles voor mooi uitgebalanceerde rijeigenschappen en een dynamisch weggedrag.

Ook een grote pré van de crossover Toyota C-HR: het standaard Toyota Safety Sense. Welke versie je ook koopt, actieve veiligheidssystemen als Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert en Automatic High Beam zijn van de partij. Dat is echt uniek in het segment!

We melden ons weer bij de volgende mijlpaal 😉

toyota-c-hr-2017

14 reacties over “De Toyota C-HR vliegt! Na 1 week al 1.000 orders”

 1. Neefkens schreef:

  Erg graag gedaan. Draaicirkel is voor mij belangrijk, omdat ik met mijn Verso D-CAT niet in een keer mijn oprit kon opdraaien, met mijn Prius Wagon alleen als ik heel strak stuurde en de C-HR dat erg gemakkelijjk kan. Hij is zooo wendbaar, heerlijk gewoon.

 2. @Neefkens; Fijn om te horen dat je nog elke dag met een hele grote glimlach gebruik maakt van jouw Toyota C-HR. Daar doen we het natuurlijk voor! Daarnaast vind ik het écht ontzettend knap van je dat je merkte dat de draaicirkel van de Toyota C-HR inderdaad geen 11,4 maar 10,4 meter is. Deze specificatie hebben wij verkeerd in de brochure ‘prijzen en specificaties’ opgenomen en gaan wij zo snel mogelijk aanpassen. Bedankt voor het melden daarvan. Ik wens je nog veel rijplezier toe met de Toyota C-HR … en mocht je ons ooit nog betrappen op een foutje in de brochure, dan horen wij dat natuurlijk graag. 😉 Groet, Frank.

 3. Neefkens schreef:

  TIP: er staat een fout in de informatie van de C-HR in de documentatie van Toyota. De draaicirkel is zeker geen 11,4 m zoals vermeld. Hij is aanmerkelijk kleiner dan de draaicirkel van mijn vorige auto, de Prius wagon die voor 11 meter in de info staat. Ik denk eerder aan 10,4 meter, die in andere landen gemeld wordt.

  Ik stap trouwens elke dag nog met een grote glimlach in mijn C-HR. Wat een rijgedrag, wat een rust, wat een afwerking en gewoon meer dan 1:20 rijden. SUPER-auto.

 4. @Johan, Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van de Toyota C-HR! Dat zijn de betere kerstcadeaus natuurlijk. Nog een paar weekjes wachten en dan heb jij Toyota’s allernieuwste model voor de deur staan. Alvast veel rijplezier toegewenst. Groet, Frank.

 5. Johan schreef:

  Mezelf getrakteerd op een leuk kerstcadeautje. Ik heb de CH-R bi-tone plus gekocht met wat leuke accessoires 😜😜.
  Nog een paar weken… Ik kan niet wachten….

 6. J. J. Van den Broek schreef:

  Wilde mijn vrouw de prius laten zien, koos ter plekke na een korte proefrit voor de CHR. In het echt veel leuker en groter dan in de documentatie. En toch achterdeuren. Was de reden dat ik eerst geen aandacht aan schonk, tot de verkoper dat liet zien. Goed verborgen die handgrepen.

 7. @Walter Houdijk: Complimenten voor je keuze. Een mooier compliment kan je ons niet geven Walter. Mijn dag kan niet meer stuk. Groeten Ferry

 8. Walter Houdijk schreef:

  Afgelopen donderdag proefrit gemaakt. Vrijdag de 1.2 Turbo executive besteld. Laat maar komen.

 9. Wat een ontzettend positieve reacties allemaal. Heel erg leuk om te horen.

  @Stef en @ Jenne: gefeliciteerd met de aanschaf. Ik wens jullie alvast heel veel plezier met de aflevering en het rijden.

  @ajheemskerk: De Toyota C-HR heeft 4 portieren en een achterklep. Vanwege de coupe vorm vallen de achterdeuren haast niet op. De ontwerper Hiro Koba heeft daarnaast echt gekozen voor design en de deurklinken achter weggewerkt in de lijnen van de auto.

 10. Stef schreef:

  In sept al besteld en 2 dec. ophalen.
  Kijk er naar uit.

 11. Jenne schreef:

  Gistermiddag gereden. En gelijk gekocht. Waarom, ga hem zelf maar berijden dan kom je daar wel achter.

 12. J.Auer schreef:

  van middag ingereden rijdt fantasties

 13. Pdenijs schreef:

  Ik vindt hem super mooi.

 14. Pdenijs schreef:

  Super mooi.


Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.