Bizar: deze Toyota Yaris WRC is niet van echt te onderscheiden!

toyota yaris wrc

We zijn supertrots. Supertrots dat de nieuwe trailer van de game WRC 7 volledig gewijd is aan onze Toyota Yaris WRC! En check eens hoe levensecht de graphics zijn!

WRC 7 is de enige officiële game van het wereldkampioenschap rally 2017 oftewel World Rally Championship 2017. En zoals je wellicht weet, doen wij mee met de Yaris WRC, een rallykanon met maar liefst 297 kW/380 pk! Bijzonder, want de laatste keer dat we meededen, was in 1999. Toen won de Corolla WRC het kampioenschap.

Check de volgende 6 Toyota’s uit ons rijke rallyverleden

Rallyrijden op het allerhoogste niveau

Na een afwezigheid van 17 jaar rijden we dus weer rally op het allerhoogste niveau. Aanleiding voor de makers van de game WRC 7 om de nieuwe trailer van het rallyspel volledig te wijden aan de Toyota Yaris WRC. En kijk eens goed, de Yaris WRC die je in de trailer ziet, is niet van echt te onderscheiden. Bizar!

Waarom we racen

Ziet er geweldig uit toch? En geloof ons, de beelden zijn levensecht. Bekijk de onderstaande video van de échte Yaris WRC maar. Dan hoor je meteen van Toyota topman Akio Toyoda zelf waarom we rallyrijden. Omdat het fun is, maar er schuilt ook een meer serieuze reden achter.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.