Het blog van Toyota


Ideale trekauto Toyota RAV4 voor zeilster Marit Bouwmeester

trekauto_rav4_marit_bouwmeester

Op zoek naar de ideale trekauto? Zeilster en olympisch kampioene Marit Bouwmeester is in haar nopjes met haar nieuwe Toyota RAV4. Met gemak trekt de ruime SUV een trailer met haar ‘coachboot’!

TeamNL rijdt Toyota

Op de foto’s zie je Marit Bouwmeester. De wereldkampioene zeilen en olympisch sporter van TeamNL uit het Friese Wartena heeft zojuist haar Toyota RAV4 overhandigd gekregen van Jan-Christiaan Koenders, de algemeen directeur van Toyota Nederland. We zijn via het olympisch comité NOC*NSF mobiliteitspartner van TeamNL. Inmiddels rijden al ruim 50 sporters in een Toyota.

trekauto_rav4_marit_bouwmeester

Aanhangergewicht tot 2.000 kg

Marit moest een auto hebben die geen problemen heeft met de zware trailer waarop ze haar ‘coachboot’ vervoert. Die wordt gebruikt tijdens trainingen op het water. Zoek je de ideale trekauto, dan kom je al snel uit bij de Toyota RAV4. Met een aanhangergewicht tot maar liefst 2.000 kg en 4×4 aandrijving is deze Toyota SUV uitermate geschikt als trekauto!

trekauto_rav4_marit_bouwmeester

Het dak op

De Toyota RAV4 is zo sterk dat de zeilboot van Marit het dak op kan. Ziet er stoer uit! Marit is dan ook heel trots op haar ideale trekauto: “Ik ben erg trots op de samenwerking met Toyota en Toyota Nederland. Net als ik stellen ze hoge eisen aan alles wat ze doen. Ze zijn altijd op zoek naar hoe het beter kan. De Toyota RAV4 past perfect bij mijn behoefte om op een comfortabele manier mijn boot én ‘coachboot’ te vervoeren.”

Continue verbetering

Ook wij zijn er trots op dat Marit Toyota rijdt. “Doorzettingsvermogen, continue verbetering en respect voor duurzaamheid zijn duidelijke overeenkomsten tussen Marit en Toyota. De Toyota RAV4 past erg goed bij haar. Ze heeft een ongekende drive om continu beter te willen presteren”, aldus Jan-Christiaan Koenders die de auto mocht overhandigen.

Meer informatie over de Toyota RAV4 vind je uiteraard op onze site

Toyota TOP Partner IOC

Toyota Motor Corporation is tot en met 2024 TOP Partner van het International Olympic Committee (IOC). Dit wereldwijde partnership is gefocust om gezamenlijke waarden als uitdaging, continue verbetering, teamwork en respect te versterken en uit te dragen.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.