Wat je ab-so-luut moet weten van de Toyota RAV4 Hybrid

Wat je absoluut moet weten van de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid

Beetje bijgekomen van al het Toyota hybride nieuws op de IAA Frankfurt Motor Show? Mocht je het overzicht nou een beetje kwijt zijn, hier zijn 8 dingen die je ab-so-luut moet weten van de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid.

1
Wat ons betreft kan het niet snel genoeg 2016 zijn. Want in het eerste kwartaal van volgend jaar verschijnt de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid bij de Toyota dealer. Tot die tijd op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de speciale RAV4 nieuwsbrief. (Iets naar beneden scrollen.)

2
Voorwielaandrijving of All Wheel Drive (AWD)? Aan jou de keuze. De versie met AWD maakt gebruik van een tweede elektromotor die tussen de achterwielen is gemonteerd. De voordelen? Minder gewicht dan een traditionele 4×4-aandrijving en een trekgewicht van 1.650 kg. Horen we daar iemand ‘Trekauto van het Jaar’ roepen?

Wat je absoluut moet weten van de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid

3
Een Toyota hybride hoef je niet zelf op te laden. Ook de RAV4 Hybrid niet. Dat doet de auto helemaal zelf. Bijvoorbeeld tijdens het remmen. Dus geen gedoe met snoeren. En dat is niet het enige voordeel dat een Toyota hybride biedt.

4
Nu we het je toch lekker makkelijk maken; de RAV4 Hybrid is standaard uitgerust met een automaat. Daar betaal je dus niks extra voor. Weet je wel niet hoe fijn het is om in de file en in druk stadsverkeer niet steeds te hoeven schakelen? Héél fijn.

Alles wat je absoluut moet weten over de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid

5
De nieuwe Toyota RAV4 Hybrid is leverbaar met Toyota Safety Sense. Dit uitgebreide pakket actieve veiligheidssystemen doet er alles aan om jou en je gezin optimaal te beschermen. Ontdek Toyota Safety Sense wat in het geval van de RAV4 Hybrid kan worden uitgebreid met Adaptive Cruise Control (zie video) en voetgangersdetectie.

6
De Toyota RAV4 Hybrid kent een nieuw design, zowel vanbuiten als vanbinnen. Let vooral op het krachtige front met zijn supermoderne BI-LED koplampen en op de LED achterlichten die heel herkenbaar zijn als ze oplichten. Mooier kunnen we het niet maken.

Wat je absoluut moet weten van de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid

7
Niet alles is nieuw aan de Toyota RAV4 Hybrid. Onze SUV is nog steeds ongeëvenaard ruim. Als je wil weten hoe een kruising tussen een limousine en een SUV heet, zeggen wij: RAV4.

Wat je absoluut moet weten van de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid

8
Hoeveel gaat de RAV4 Hybrid kosten? Het antwoord moeten we je nog even schuldig blijven. We zijn druk aan het rekenen en hopen je snel duidelijkheid te geven. Hebben we al gezegd dat je automatisch op de hoogte blijft met de speciale RAV4 nieuwsbrief?

5 reacties over “Wat je ab-so-luut moet weten van de Toyota RAV4 Hybrid”

 1. W.H.Godart schreef:

  Wat een mooie auto. Het wordt tijd dat ik mijn 7jaar oude ga inruilen.

 2. Toyota Informatie Center schreef:

  Graag gedaan. Leuk dat je geweest bent. Groeten Ferry

 3. Neefkens schreef:

  Een hele mooie auto! Ik heb hem vandaag gezien bij Toyota in Raamsdonkveer. Ik vind hem zelfs een mooiere uitstraling hebben dan de Lexus NX.

  Toyota: dank voor de perfecte ontvangst vandaag.

 4. Conny v Cleef schreef:

  Wat een mooie auto!!

 5. pinto schreef:

  superrrrr


Reacties zijn gesloten

U kunt geen reactie meer plaatsen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.